庄臣荣获“全球保护英雄奖”

庄臣在周年庆典上被誉为致力于保护亚马逊地区的先锋

威斯康星州拉辛,2017 年 11 月 3 日 – 庄臣今天宣布,其已荣获保护国际基金会颁发的最高奖项:“全球保护英雄奖”(Global Conservation Hero award)。保护国际基金会(CI)设立这一奖项的目的在于表彰在环境保护方面做出了杰出贡献的个人和组织;这些个人和组织的努力对地球和人类产生了正面的变革性影响。

“热带雨林是地球最重要的生态系统之一,是全人类赖以生存和发展的所在,”庄臣主席兼首席执行官 Fisk Johnson 说到,“很荣幸,我们在保护亚马逊雨林的健康生态和美好未来方面所作的贡献得到了保护国际基金会的认可。保护森林对于保护我们的未来而言至关重要,我希望我们能够通过身体力行鼓励更多人参与到这一行动中来。”

通过这一奖项,保护国际基金会向庄臣长期以来给予对亚马逊地区的大力支持致以敬意。数十年来,庄臣一直与亚马逊当地社区携手合作,齐心协力实现该地区的可持续发展。公司在这一领域的贡献备受认可。

保护国际基金会首席执行官 M. Sanjayan 表示:“庄臣不遗余力地致力于亚马逊雨林的保护——今年年初,他们与保护国际基金会合作开展了一项行动,成功拯救了 10,000 英亩的亚马逊雨林。这充分证明,庄臣是当之无愧的环保先锋,积极参与保护亚马逊雨林、原著民社区以及世界其他地区的生态繁荣。”

在 11 月 2 日于洛杉矶举行的保护国际基金会 30 周年庆典上,保护国际基金会隆重地向庄臣颁奖。当晚的主题为没有森林就没有未来No Forest, No Future),该主题强调了保护地球上最重要的生态系统之一(即,热带雨林,尤其是亚马逊雨林)的复杂性和巨大益处。在庆典上,对于获得保护的每英亩雨林面积,庄臣均提供了雨林面积匹配捐款,总共为 4,000 英亩雨林提供了与雨林面积匹配的捐款。

与保护国际基金会合作

庄臣已与保护国际基金会合作近 16 年,携手开展环境保护项目。自 2001 年以来,庄臣一直都处于保护国际基金会的商业环境领导力中心 (Centre for Environmental Leadership in Business)的委员会成员。2009 年,庄臣成为保护国际基金会地球团队 (Team Earth)的创始成员——该团队由来自世界各地的企业、非营利组织以及其他参与者组成,共同致力于对抗环境问题。此外,庄臣还一直与保护国际基金会及其在秘鲁亚马逊雨林开展的 REDD+ 项目合作,使社区参与到保护森林和保卫生计的活动中来,同时减少碳排放。

通过今年年初与保护国际基金会合作支持拍摄全新虚拟现实电影 《Under the Canopy》(树冠之下),庄臣为保护亚马逊雨林发起雨林面积匹配捐款活动,邀请公众帮助拯救 10,000 英亩的雨林。该活动通过保护国际基金会网站获得了来自美国 50 个州以及 31 个国家/地区的捐款。

庄臣在上个月宣布,其通过雨林面积匹配捐款活动筹集的资金将用于在巴西亚马逊雨林启动全球最大型的热带重新造林项目。该项目将耗资数百万美元,为期六年,由保护国际基金会、巴西环境部、全球环境基金(Global Environment Facility,简称 GEF)、世界银行和里约摇滚音乐节 (Rock in Rio)合作开展。到 2023 年,该项目将在巴西亚马逊雨林重新植树 7,300 万棵。这一举措还将有助于巴西实现其在《巴黎协定》中确立的目标:在 2030 年之前重新造林 120 万公顷。

庄臣、森林砍伐和巴西

庄臣已在巴西经营业务 80 余年。位于巴西玛瑙斯的工厂曾经达到零垃圾填埋的标准;据估计,该项协议可使巴西的垃圾填埋场每年减少大约 91 吨垃圾。在 20 世纪 90 年代,庄臣帮助保护了巴西卡廷加生态区的两个自然保护区。自那时起,通过与保护国际基金会合作以及参与其活动,庄臣保护了超过 100,000 英亩土地——大部分位于亚马逊地区。

庄臣家族与巴西拥有悠久的个人渊源。1935 年,公司第三代领导人 H.F. Johnson Jr. 带领探险队到亚马逊寻找巴西棕榈 (Carnaúba),其生成的棕榈蜡是当时公司产品的主要成分。1998 年,第四代领导人 Sam Johnson 和他的儿子们(包括第五代领导人 Fisk Johnson)再次踏上了其先辈的探险足迹。

庄臣简介

庄臣是一家致力于生产创新型高品质产品的家族企业,倾力打造卓越工作场所,长期致力于改善经营所在地的环境与社区事务。庄臣总部位于美国,是家庭清洁用品行业以及家用储藏、空气清新、害虫防治、鞋类护理产品及专业产品领域的世界领先级制造商之一。庄臣旗下,在美国国内及其他地区运营的知名品牌包括 GLADE®、KIWI®、OFF!®、PLEDGE®、RAID®、SCRUBBING BUBBLES®、SHOUT®、WINDEX® 以及 ZIPLOC®,在美国境外运营的品牌包括 AUTAN®、TANA®、BAMA®、BAYGON®、BRISE®、KABIKILLER®、KLEAR®、MR MUSCLE® 以及 RIDSECT®。公司历史长达 131 年,销售收入高达 100 亿美元,在全球雇用员工近 13,000 名,产品几乎在全球各个国家/地区均有销售。www.scjohnson.com

保护国际基金会简介

保护国际基金会(CI)秉承“基于科学、倡导合作、造福人类”的原则,保护人类赖以获得食物、淡水和生计的大自然。CI 创立于 1987 年,所开展工作遍及六大洲的 30 多个国家/地区,努力为全人类创造一个健康、繁荣的地球。欢迎了解更多有关保护国际基金会及其“大自然在说话”活动的更多信息,并在 Facebook、Twitter、Instagram 和 YouTube 上关注该组织开展的工作。

Fisk Johnson、Harrison Ford 和 Luis Justo 荣获保护国际基金会颁发的“全球保护英雄奖”
Conservation International honors Fisk Johnson, Chairman and CEO of SC Johnson; actor Harrison Ford; and Luis Justo, CEO of Rock in Rio for their leadership in preservation at the organization's annual gala on Thursday.
“Tropical rainforests are one of the planet’s most vital ecosystems, needed by people everywhere to thrive,” said Fisk Johnson, Chairman and CEO of SC Johnson. “We are honored to be recognized by Conservation International for our contributions to the health and future well-being of Amazonia. Protecting forests is critical to protecting our future, and I hope that our support encourages others to get involved.”

CI paid tribute to SC Johnson’s long and rich history with, and support for, the Amazon region. The company was recognized for the decades of respectful collaboration and sustainable action it has provided in partnership with communities in the Amazon.

“SC Johnson’s bold commitment to help protect the Amazon rainforest – particularly the recent action to save 10,000 acres of Amazonia in partnership with Conservation International earlier this year – demonstrates exemplary leadership and a deep connection to ensuring the health and prosperity of Amazonia, its indigenous communities and the rest of the world,” said M. Sanjayan, CEO of Conservation International.
Fisk Johnson, Chairman and CEO of SC Johnson accepts the Global Conservation Hero award from Peter Seligmann, Founder and Chairman of Conservation International.

The award was presented to SC Johnson at Conservation International’s 30th Anniversary Gala Nov. 2 in Los Angeles. The evening’s theme of No Forest, No Future highlighted the complexities as well as the great benefits of protecting one of the planet’s most valuable ecosystems: tropical forests and particularly the Amazon. During the gala, for every acre of rainforest protected, SC Johnson provided an acre-for-acre match up to 4,000 acres.

Partnership with Conservation International

SC Johnson and CI have partnered on environmentally focused projects for nearly 16 years. Since 2001, the company has served on the board for CI’s Centre for Environmental Leadership in Business. In 2009, SC Johnson became a founding member of Conservation International Team Earth, a worldwide preservation effort unifying businesses, nonprofit organizations and other participants to confront environmental issues. SC Johnson has also worked with CI through its REDD+ program in the Peruvian Amazon to engage communities in conservation, safeguarding forests and securing livelihoods while offsetting carbon emissions.

Through a partnership with CI earlier this year to support the virtual reality film Under the Canopy, SC Johnson enlisted the public to help protect 10,000 acres of the Amazon rainforest through an acre-for-acre match campaign. The campaign garnered donations from all 50 U.S. states and 31 countries through CI’s website.

Last month the company announced that the funds raised from its acre-for-acre match challenge will be used to kick off the world’s largest tropical reforestation project in the Brazilian Amazon. The multimillion-dollar, six-year project, which is the result of a partnership between CI, the Brazilian Ministry of Environment, the Global Environment Facility (GEF), the World Bank and Rock in Rio, will restore 73 million trees in the Brazilian Amazonia region by 2023. The endeavor will also help Brazil move toward its Paris Agreement target of reforesting 12 million hectares of land by 2030.

SC Johnson, Deforestation and Brazil

SC Johnson has been operating in Brazil for more than 80 years. In that time, the company’s manufacturing plant in Manaus has achieved zero landfill status, a protocol estimated to keep some 91 tons of refuse out of Brazilian landfills each year. In the 1990s, SC Johnson contributed to the protection of two reserves in Brazil’s Caatinga ecoregion. Since then, as part of the company’s work with and contributions to CI, more than 100,000 acres of land have been conserved – much of that in the Amazon region.

The Johnson family has a long personal connection to Brazil. In 1935, third-generation company leader H.F. Johnson, Jr. led an expedition up the Amazon in search of the Carnaúba palm, whose wax was the principle ingredient in the company’s products at the time. In 1998, fourth-generation leader Sam Johnson and his sons, including fifth-generation leader Fisk Johnson, retraced the historic expedition made by H.F. Johnson, Jr.

About SC Johnson

SC Johnson is a family company dedicated to innovative, high-quality products, excellence in the workplace and a long-term commitment to the environment and the communities in which it operates. Based in the USA, the company is one of the world's leading manufacturers of household cleaning products and products for home storage, air care, pest control and shoe care, as well as professional products. It markets such well-known brands as GLADE®, KIWI®, OFF!®, PLEDGE®, RAID®, SCRUBBING BUBBLES®, SHOUT®, WINDEX® and ZIPLOC® in the U.S. and beyond, with brands marketed outside the U.S. including AUTAN®, TANA®, BAMA®, BAYGON®, BRISE®, KABIKILLER®, KLEAR®, MR MUSCLE® and RIDSECT®. The 131-year-old company, which generates $10 billion in sales, employs approximately 13,000 people globally and sells products in virtually every country around the world. www.scjohnson.com

About Conservation International

Conservation International (CI) uses science, policy and partnerships to protect the nature people rely on for food, fresh water and livelihoods. Founded in 1987, CI works in more than 30 countries on six continents to ensure a healthy, prosperous planet that supports us all. Learn more about CI and its groundbreaking "Nature Is Speaking" campaign, and follow CI's work on Facebook, Twitter, Instagram and YouTube.